perjantai 9. helmikuuta 2018

Blogin identiteettikriisiPitkästä aikaa blogin parissa - edellisestä kerrasta on jo kuukausia, huh

Kirjoitin viimeksi marraskuussa blogipostausta, siitä lähtien blogini on ollut olemassa olematta kuitenkaan olemassa. Seissyt tyhjänä, ja ollut sisällöltään pitkän aikaa suoraan sanottuna huono ja surkeaa luettavaa. Se alkoi loppukesästä blogiahdistus olisi ehkä sana lähimpänä todellisuutta. 
Blogin kirjoitus tuntui raskaalta, ja se näkyi postauksissa. Aiheet oli huonoja ja yhteistyö postauksia oli paljon, koska kaiken muun kirjoittaminen tuntui turhalta. 

Mietin paljon blogiani ja sen tulevaisuutta tauon aikana, vielä muutama viikko sitten uskoin että lopetan koko blogini ja alan tekemään jotain aivan muuta. 
Sain ihmettelyä ja kyselyitä siitä miksi en kirjoita blogia, ja aionko lopettaa. Kyselyt todisti itselleni sitä, että ehkä joku lukee vielä blogiani. 

Eilen tajusin sen en halua lopettaa, en ole valmis lopettamaan vielä. Eilen poistin aamupäivällä kaikki blogitekstini ja päätin että on uusien tuulien aika. 

Blogi tulee muuttumaan uudistuksien myötä ihan kokonaan, niistä kerron lisää sitten kun saadaan asiat järjestykseen suurimman uudistuksen myötä. 
Blogin ulkonäkö on muuttunut jonkin verran ja tulee muuttumaan vielä lisää, pahoittelen muutoksista johtuvia ongelmia blogissani. 

Blogini jatkaa postauksissa samaa linjaa kun ennenkin, käsittelen äitiyttä ja taapero arkea Noan kanssa, joka täyttää ensi viikolla 2-vuotta. 

Kiitos jos olet kaikesta huolimatta jaksanut odottaa. 

 Cecilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti