torstai 1. maaliskuuta 2018

Seinäjoen uusi HopLop

*postaus toteutettu yhteistyössä HopLop Seinäjoen kanssa*
*Liput saatu*

Kävimme eilen testaamassa Noan, ja Noan serkkutytön kanssa Seinäjoen uuden HopLop leikkipuiston. HopLopilla oli avajaiset viime kuun lopussa, sinne ei valitettavasti päästy osallistumaan sillä Noa tuli kipeäksi juuri ennen niitä. 


Puisto oli todella iso, sen koko yllätti positiivisesti. Oli kaikenlaisia kiipeilytelineitä, ja liukumäkiä. HopLopissa oli isoille ja pienille mahdollisuuksia kiipeilyyn ja turvalliseen leikkimiseen. Me pysyteltiin koko aika pienten puolella, josta löytyi juuri sopivasti tutkittavaa 2-3 vuotiaille lapsille. Pienten puolelle ei päässyt yli 4-vuotiaat lapset. 


"HopLop Seinäjoki on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta. Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!"

Puistosta löytyy: Seikkailulabyrintti, pienten leikkialue, sähköautorata, rakentelualue, sähköisiä pelejä, pallomeri, monipelikenttä, aaltoliukumäki, donitsiliuku, dropslide, jättitrampoliini, käärmeliukumäki, pallokanuunat, rullaliukumäki, spider tower, tulivuoriliukumäki, liukupomppu ja safarialue. Puistosta löytyy siis paljon erilaisia vaihtoehtoja eri ikäisille lapsille. 


Noa on aika arka lapsi, joten hän ei uskaltaunut tutkimaan pienten puolen kiipeilytelinettä ollenkaan, serkkutyttö käväisi korkeammalla muutaman kerran mutta palasi nopeasti maan pinnalle. HopLop oli tupaten täynnä neljän jälkeen hiihtolomaviikolla, mutta tilat oli niin hyvin suunniteltu ettei puistossa silti tullut tungosta. Liikkuminen oli helppoa, ja jonotkin oli siedettävän pituiset. Iso plussa HopLopille varavaipoista, joita saa kassalta! Meillä unohtui vaippa kotiin, ja vanha vaippa ei olisi pitänyt automatkaa kotiin. 

HopLop Seinäjoen hinnasto:

1-2 vuotias = 10€

Yli 3-vuotias = 16€

 Alle 1-vuotias ja aikuiset = 0€


♡ Cecilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti