Kaksplus.fi

torstai 24. elokuuta 2017

Onni-Ilona + Instagram arvonta

Onni-Ilona on Joensuulainen yhden naisen lastenvaate ja -tarvike liike. Valikoimasta löytyy sisä- ja ulkovaatteet lapsille koossa 40 - 164 cm sekä äidille odotus ja imetysajan vaatteet. Liikkeestä on saatavilla myös suuri valikoima erilaisia lastentarvikkeita. Onni-Ilonassa arvostetaan vaatteissa käytännöllisyyttä, kestävyyttä, tasalaatuisuutta sekä edullisuutta. 

"Meillä yrittäjän pienet pojat testaavat vaatteita koko ajan käytännössäkin, joten voimme myydä hyvillä mielin sellaista, jonka laadun voi taata." 

Me saatiin Onni-Ilonalta Name It merkin huppari, konttaushousut ja Maxomorran keltaiset legginssit sekä lastentarvike puolelta Skip Hop pillipullo sekä juomanokka. 


Hupparia Noa on pitänyt monesti jo, hän rakastaa autoja joten tämän hupparin kuosi oli hänen mieleen. Huppari vastaa kokoaan, me otettiin koko 86. Konttaushousuja me ei monesti keretty pitämään ennen ensimmäisiä askelia. 


Konttaukseen tarkoitetuissa housuissa on polvien kohdalla jarrut, kun lapsi konttii ei polvet luista liukasta lattiaa vasten eikä housut kulu yhtä helposti. 


Skip Hop pillipullo on ollut meillä käytössä kovasti, Noa oppi imemään pillistä heti kun sai tämän pullon käyttöön. Skip Hopin pulloissa on ihania kuoseja, meidän pullon kuosi kärsi kun laitoin muutaman kerran pillipullon vahingossa tiskikoneeseen. Pullo on laadukas ja todella kätevä, mutta ei kestä tiskikonetta. Jatkossa tätä on tiskattu ainoastaan käsin. Pillipullosta on arvonta käynnissä Instagramin puolella (kunkaksimuuttuukolmeksiblogi).
Onni-Ilona löytyy myös Facebookista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti