Kaksplus.fi

torstai 31. elokuuta 2017

Ihana Seinäjokinen Murupumpula + Arvonta

Murupumpula on syksyllä 2014 alkunsa saanut ihana Seinäjokinen yritys. Murupumpulan takana yksikseen häärii ihana Kristiina. Piirtäminen ja maalaminen on kuulunut yrittäjän elämään aina, ja niihin pohjautuu pitkälti myös Murupumpulan tuotteet. Yrittäjyys löytyi yllättäen valvottujen öiden myötä, keskellä pikkulapsi arkea. Murupumpulan tuotteissa pyritään käyttämään myös kierrätettyä materiaalia, käytetty tekstiili voi saada näin uuden elämän. Yrittäjä pitää tärkeänä tuotteiden korkeaa kotimaisuutta, joten kaikki Murupumpulan tuotteet pyritään tekemään lähellä, suurin osa Etelä-Pohjanmaalla. 

"Murupumpulan maailma on värikäs ja monimuotoinen - sinne mahtuu päivänsäteitä ja mörrimöykkyjä, tuulessa keinuvia kukkasia sekä metsäneläimiä, hassuttelevia ja unenomaisia ilmestyksiä, taideaiheita laidasta laitaan lempeällä otteella."


Kaikkien ihanien Murupumpula tuotteiden joukosta valitsin Noalle aivan ihanan Käpyrivi lasten paidan! Paita on valmistettu pehmeästä ja kiristämättömästä GOTS-Sertifioidusta 100% luomupuuvillaisesta Interlock-kankaasta. Paidan kuosi on painettu Suomessa, eikä vaatteeseen jää PVC- tai muita muovijäämiä. Kankaan kuosin on suunnitellut Kristiina ja paidan valmistuksesta on vastannut Sikaihana-yritys. 

Paidan lisäksi sain myös muutaman ihanan postikortin, postikortteja Murupumpulalla on suuri ja aivan uniikki valikoima. Kortit viimeisteli Noan huoneen tauluseinän.


Murupumpulalla on Facebookissa käynnissä mahtava arvonta, josta voi voittaa paketin Murupumpulan tuotteita. Arvonta on käynnissä 3.9 saakka. TÄSTÄ pääset suoraan arvontaan, osallistumisohjeet kuvassa.  


 *Postaus toteutettu yhteistyössä Murupumpulan kanssa*
*Kuvien tuotteet saatu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti